AKP'den 'saha' iddiası: Gelmiş geçmiş en yüksek oyu alacağız

2023 seçimilerine ilişkin konuşan AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin tarihinin en yüksek oyunu alacağını öne sürdü.

AKP'den 'saha' iddiası: Gelmiş geçmiş en yüksek oyu alacağız

AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, başında AKP’li gazeteci Sinan Burhan’ın bulunduğu Anadolu Yayıncılar Derneği’nin (AYD) düzenlediği Anadolu Buluşmaları programında konuştu.

Önümüzdeki seçimlere ilişkin konuşan Kandemir, “AK Parti’nin en büyük gücü genel başkanı, Cumhurbaşkanıdır. Onun kararlılığı, liderliğinin vatandaşımızda bunun nasıl bir karşılığı olduğunu gördük, görmeye devam ediyoruz” dedi.

Kandermir oy hedeflerini açıklarkense “Önümüzdeki süreçte de Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. İyi bir netice alacağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ifade etmişti; biz bu seçimde, girdiğimiz seçimler içerisinde hem parti olarak, hem de cumhurbaşkanlığı olarak en yüksek oyumuzu alacağımıza inanıyoruz. Gelmiş geçmiş seçimler içerinde hem AK Parti, hem Cumhurbaşkanımız en yüksek oyunu alacaktır. Sahada gördüğümüz bu” ifadelerini kullandı.