AKP MKYK üyesi Metin Bulut'tan afiş savunması

Metin Bulut, Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekilleri hedef alan afişlerin asılmasına ilişkin “Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik'' açıklamasında bulundu.

AKP MKYK üyesi Metin Bulut'tan afiş savunması

AKP Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek burada açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti öncesi kentteki billboardlara Kılıçdaroğlu ve CHP’li vekilleri hedef alan afişlerin asılmasına yönelik yaptığı değerlendirmede “Onların parça parça söylediği, ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri, dönem dönem de o siyasi aktörlerin çelişkili ifadelerde bulunduğu ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik. Bununla alakalı aslında bir farklılığı da ortaya koymak istedik” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun 2 gün önce Elazığ’da okulla alakalı bir temel atma töreni gerçekleştirdiğini hatırlatan Bulut, ”Okulu kimin yaptığı çok önemli değil, önemli olan Elazığ’a bir okul yapılmış olmasıdır. Neticede yapılacak olan okul yine kamu kaynaklarıyla yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri, bir partinin değil Türkiye’nin belediyeleridir. 3 tane okulun Elazığ’da yapılıyor olması bizi mutlu edecektir dedik ve elimizden geleni yaptık. Ama maalesef depremin ardından 3’üncü yıla doğru yaklaşırken sadece temeli atılabildi” dedi.