AKP kabul etmeyince DSP'den seçilip başkan olmuştu: CHP'ye geçti

Demokratik Sol Parti'den Antalya Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu ve 4 belediye meclisi üyesi CHP'ye katıldı. Topaloğlu'na rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

AKP kabul etmeyince DSP'den seçilip başkan olmuştu: CHP'ye geçti

Antalya’nın Kemer ilçesinde, 2019 yılında yapılan seçimlerde Demokratik Sol Parti’den (DSP) belediye başkanı seçilen Necati Topaloğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Necati Topaloğlu’na parti rozetini bugün yapılan CHP Grup Toplantısı’nda taktı. Topaloğlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emin Gül, Hasan Ali Acar, Mehmet Şahin ve Mustafa Akın da CHP saflarına katıldı.

2 dönem CHP’den Göynük Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Topaloğlu, 2019 yerel seçimle CHP’den belediye başkan aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmemiş ve CHP’den istifa etmişti. Bunun üzerine AKP’den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Topaloğlu, Kemer’de Cumhur İttifakı’nın MHP’nin adayı Yusuf Üras’ın aday göstermesiyle bu kez DSP’nin yolunu tutup bu partiden aday olarak yerel seçimlere girmiş ve Kemer Belediye Başkanı seçilmişti.