Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Bu bir yarış

Selçuk, "Şehir bazlı yerinden yönetim yaklaşımı ile şehirlerin kırmızıdan maviye doğru seyrederken alacakları mesafeye göre okulların durumunda değişkenlik olacak. Bu bir yarış aslında." dedi.

Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Bu bir yarış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “kontrollü normalleşme” adımları kapsamında okullarda bu hafta itibariyle başlayan yüz yüze eğitimin seyrine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Selçuk’un açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bu süreci el birliği ile götüreceğimizi düşünüyorum. Velilerimizin öğrencilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Haritada maviye doğru yönelen bir çabanın içinde olmalarını bekliyoruz. Bütün öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

Çocuklar bayram yeri gibi bakıyorlar. Sınıfların heyecanı, atmosferi çok farklılaşmış. Şehitlerimizin olduğu bir günde çok daha büyük bir mutlulukla göstermek mümkün olabilir ama yüreğimizdeki burukluk bunu engelliyor.”

Şehir bazlı yerinden yönetim yaklaşımı ile şehirlerin kırmızıdan maviye doğru seyrederken alacakları mesafeye göre okulların durumunda değişkenlik olacak. Bu bir yarış aslında. Bu süreci sayın valilerimiz yürütüyor”