Yine bir iftar 'şovu': Erdoğan bu kez yanında Saray'ın sandalyelerini götürmüş...

Bu kez hayvancılıkla uğraşan bir ailenin iftar sofrasına konuk olan Erdoğan, yanında sandalyelerini de götürmüş.

Yine bir iftar 'şovu': Erdoğan bu kez yanında Saray'ın sandalyelerini götürmüş...

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yine bir ailenin iftar yemeğine katıldı.

Ankara’nın Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Bekir Dikmen ve ailesinin evine iftar yemeğine katılan Erdoğan’ın bu ziyaretinden basına yansıyan fotoğraflarda bir detay oldukça dikkat çekti.

Aileyle evin girişinde çekilen fotoğrafta, Erdoğan’ın çocuğa oyuncak verirken çekilen fotoğrafında ve masada oturdukları fotoğrafta ortak bir detay vardı… Saray’a ait sandalyeler bu fotoğrafların tamamında da yer aldı.

Erdoğan’ın ziyaret ettiği, hayvancılıkla uğraşan ailenin iftar sofrasına sandalyeler Saray’dan getirilmiş… İşte o fotoğraflar şöyle:

Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin aileyle poz verdiği evin önündeki fotoğraf karesinde, sol alt köşede sandalyeleri renklerinden dolayı seçebiliyoruz…

Erdoğan’ın bir çocuğa oyuncak verirken çekilen bu fotoğrafta ise yine sandalyeler evin önünde, bu kez daha net bir şekilde görünüyor.

İftar sofrasında çekilen bu fotoğra ise sandalyeler oldukça belli.

İşte bu fotoğraflarda yer alan sandalyelerin ait olduğu yer, Saray. Erdoğan’ın katıldığı bir çok etkinlik ve iftarda kullanılan sandalyeler bu kez Erdoğan’ın konuk olacağı eve de götürülmüş.