Yeni AKP İstanbul İl Başkanından Saadet açıklaması: "Hadi oradan"

AKP'nin yeni İstanbul İl Başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe, "En büyük değer benim bu görevle görevlendirilmiş olmamdır. Bunun dışındakilerin tamamına 'hadi oradan, hadi oradan' diyorum" dedi.

Yeni AKP İstanbul İl Başkanından Saadet açıklaması:

AKP İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’nde il başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe seçimin ardından açıklamalarda bulundu.

“Hedefimiz ‘İstanbul biziz, biz de İstanbul’uz’. 2023’e kimse şimdiden heveslenmesin, gerek yok, seçim bizim İstanbul da bizim” ifadelerini kullanan Osman Nuri Kabaktepe, Saadet Partisi kökenli oluşuyla ilgili değerlendirmelere işaret ederek  “Bizim teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımızın hepsi değerlidir ‘Oradan geldi, buradan geldi’ bunlar çok anlamsız tanımlamalar ve cümleler. Ben de bu arkadaşların, bu AK Parti davasına mensup olan dava kardeşlerimizden birisi olarak bu görevle görevlendirildim. En büyük değer benim bu görevle görevlendirilmiş olmamdır. Bunun dışındakilerin tamamına ‘hadi oradan, hadi oradan’ diyorum” dedi.

SAADET’TEN MAARİF’E

Saadet Partisi’nin öncülleri Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde çeşitli görevler üstlenmiş olan Kabaktepe,  kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Fatsa belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 2016 yılında da MEB’e bağlı Maarif Vakfı’nın yönetim kurulu üyeliğine seçildi.