Yavuz Bingöl polislere çorba dağıttı

Yavuz Bingöl, sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu saatlerde Bursa'da denetim yapan polis ekiplerine çorba dağıttı.

Yavuz Bingöl polislere çorba dağıttı

Yavuz Bingöl, sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu saatlerde Bursa’da denetim yapan polis ekiplerine çorba dağıttı.

Bursa’ya bir dizi ziyaret için geldiği söylenen Yavuz Bingöl, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile Bursa’da otomotiv sektörüne paslanmaz ve ahşap ürünler satan bir firmanın sahibi Muhsin Şaşmaz tarafından yaptırılan çorbaları kontrol noktalarında görev yapan polis ekiplerine dağıttı.

Muhsin Şaşmaz’ın yol uygulaması yapan polis ekiplerine çorba dağıttığını basından takip ettiğini belirten Yavuz Bingöl, “Muhsin Bey benim arkadaşım. Kendisi yol uygulaması yapan polis ekiplerine çorba dağıttığını basından gördüm. Bunun üzerine telefonla aradım ve ‘Beraber dağıtalım’ dedim. Çok güzel bir uygulama. İnşallah her il ve ilçede böyle değerli iş adamlarımız çıkar. Saat 21.00’da sokağa çıkma yasağı başlıyor ama dışarıda görev yapan polisimiz askerimiz, izinli olanlarla zaman geçirip, kısa sohbet ve sıcak bir çorbayla buluşturuyoruz” dedi.

Polis memurlarına ve uygulama noktalarından geçen sürücülere çorba ikram ederek sohbet eden Bingöl, daha sonra polislere ‘başarı’ dileyerek uygulama noktasından ayrıldı.