Yandaş yazar Abdulkadir Selvi: Erdoğan seçim hazırlıklarına başladı

Hürriyet yazarı yandaş Abdulkadir Selvi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı. Selvi, Erdoğan'ın seçim hazırlıklarına başladığını söyleyerek seçimin 2023'te olduğunu söyledi.

Yandaş yazar Abdulkadir Selvi: Erdoğan seçim hazırlıklarına başladı

Hürriyet yazarı yandaş Abdulkadir Selvi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı. Selvi, Erdoğan’ın seçim hazırlıklarına başladığını söyleyerek seçimin 2023’te olduğunu söyledi.

Selvi, Erdoğan’ın toplantı açılışında milletvekillerine  “Rahatça konuşun. Her şeyi anlatın”  dediğini aktararak,  “Erdoğan’a diktatör diyorlar ya! Böyle diktatör mü olur?” düşüncesini dile getirdi.

Selvi, yazısına şöyle devam etti:

“2023 seçimleri Türkiye açısından kader seçimine dönüştü. Kimin seçileceği değil, Türkiye’nin yönü tayin edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun farkında. Aslında muhalefet liderleri de farkında. Herkes her şeyin farkında. Kavganın özünde bu yatıyor. Erdoğan, ‘Muhalefet ne derse desin, biz hizmet siyasetine, yatırımlara, istihdama devam edeceğiz’ diyor. Ama asıl mesajlarını bu cümlenin devamında veriyor.

‘Biz şimdiye kadar nice siyaset mühendisliklerini, nice sosyal mühendislikleri bozarak buraya geldik. 2023’te de bozacağız. Bundan emin olun, bundan korkmayın’ diyor.