VİDEO | Polisleri açığa aldıran AKP'li vekili nereden hatırlıyoruz?

Polislere yönelik hakaretleri gündem olan AKP'li Zeynep Gül Yılmaz, Meclis'teki bir konuşmasında kullandığı sözlerle günlerce konuşulmuştu.

VİDEO | Polisleri açığa aldıran AKP'li vekili nereden hatırlıyoruz?

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, 18 Temmuz 2021 tarihinde Mersin Erdemli İlçesi’nde Kurban Bayramı öncesi hareket halindeyken, yoldaki yurttaşlar tarafından şikayet edildi.

Şikayet edilen araç iki trafik memuru tarafından durduruldu. Bunun üzerine polis memurlarının durumu anlatmasına da izin vermeyen Zeynep Gül Yılmaz polislere “şerefsizler”, “İçeri çemkiriyorsun, tükürük geliyor” gibi ifadelerle hakaretler yağdırmaya başladı.

AKP’li Zeynep Gül Yılmaz’ın bu büyük tepki çeken görüntüleri sosyal medyada gündem olurken akıllara AKP’li vekilin Nisan ayında Meclis Genel Kurulu’nda sarfettiği ifadeler geldi. AKP’li Yılmaz,  ‘Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması’ teklifinin görüşmeleri sırasında HDP’li bir vekile yanıt verirken şu ifadeleri kullanmıştı:

“Size oy veren seçmen diyor ki: ‘Oy verdik, bir daha göremedik’. Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesi’ni aldık, kanırta kanırta da köşe başlarını tuttuğunuz Büyükşehri de alacağız. Çırpınışlarınız boşuna, vatandaş gerçek yüzünüzü gördü artık”