VİDEO| Aracında etrafına ateş açtığı görüntüleri paylaşan AKP'li Başkan'a tepki yağdı

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Cemal Başaran'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler endişe yarattı. Trafikte etrafına ateş açan AKP'li Başkan'a tepki yağdı.

VİDEO| Aracında etrafına ateş açtığı görüntüleri paylaşan AKP'li Başkan'a tepki yağdı

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu’nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı. AKP’li gencin dehşet saçtığı anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, çevredeki vatandaşların canını tehlikeye attığı yetmezmiş gibi bir de o görüntüleri sosyal medyada yayımladı. Videonun arka planında ise AKP’nin seçim çalışmalarına uyarladığı Dombra’nın çalması dikkat çekti.

Dijital Gazete’den Egehan Erkün’ün haberine göre, videonun konumunu Aydın’ın Çine ilçesi olarak bildiren Başaran’ın, yanından geçen sürücülerin de hayatını tehlikeye attığı görüldü. Tehlike anlarını sosyal medyadan paylaşan Başaran, kısa süre sonra görüntüleri kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

 

İşte o görüntüler: