VİDEO | Altın Portakal'da Tamer Karadağlı’yı 'rahatsız' eden konuşma

Altın Portakal Ödül Töreni'nde konuşma yapan Nihal Yalçın'a yönelik Tamer Karadağlı'nın sergilediği hareketler tepki çekti.

VİDEO | Altın Portakal'da Tamer Karadağlı’yı 'rahatsız' eden konuşma

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Film Ödülü, Ferit Karahan’ın yönettiği “Okul Tıraşı” filmine gitti. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi “Kafes” filmindeki rolüyle Tarhan Karagöz, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi ise “Zuhal” filmindeki rolüyle Nihal Yalçın oldu.

Nihal Yalçın’ın konuşma yaptığı sırada, Yalçın’a ödül vermek üzere sahnede bulunan Tamer Karadağlı’nın sergilediği hareketler tepki çekti.

Nihal Yalçın konuşma yapmaya devam ettiği sırada ödülü kadın oyuncunun eline tutuşturan Karadağlı, Yalçın’ın “Bana sus mu demek istiyorsunuz?” tepkisi karşısında “Rica ederim, ödülünüzle birlikte konuşun diye. Kaldırın, zafer konuşmanızı öyle yapın” dedi.

Yalçın konuşmasını sonlandırırken de “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim” çağrısı yaptı. Bunun üzerine salonda alkışlar daha da yükselirken Karadağlı’nın ise alkışlamayı durdurduğu görüldü.