Vay AKP'nin 'ağ'ına düşmeyen gençliğin haline!

Türkiye Gazetesi yazarı Yücel Koç, gençliğin dinden ve AKP'den uzaklaşmasından yakınırken "CHP ve HDP'nin ağına düşen yeni kuşakları ahirette bedbaht bir son beklediğini" öne sürdü.

Vay AKP'nin 'ağ'ına düşmeyen gençliğin haline!

Işıkçılar cemaatinin yayın organı, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi‘nde gençliğin dinden ve AKP’den uzaklaşmasından şikayet edilirken “CHP ve HDP’nin ağına düşen yeni kuşakları ahirette bedbaht bir son beklediği” yazıldı.

Gazetenin yayın koordinatörü Yücel Koç, köşesinde kaleme aldığı “Sonumuz ne olacak?” başlıklı yazıda özel bir ünversitede ders veren meslektaşının gördüklerine dair kendisine anlattıklarına dikkat çekerken “HDP ne kadar proje ise bugün bu ihanetlerle karşımızda duran CHP de öyle bir projedir. Bunların ağına düşen yeni kuşakları hem dünyada, hem de ahirette bedbaht bir son beklemektedir.” diye yazdı.

Yazıya göre “Gençliği hızla kaybettiğimizi görüyorum. Temel problem, inanç sisteminden uzaklaşmaları” diyen Koç’un meslektaşı, gözlemlerini anlatırken şu ifadeleri kullandı:

Dindar kimliğe tahammülleri yok. Buradan anlıyoruz ki, bu nesli sosyal medyada hâkim olan muhalif akıl yetiştiriyor. Ve bu öyle bir salgın ki, onlar gibi düşünmeyen, onlar gibi davranmayan gençler dışlanacağı için ister istemez aynı kulvara girmek zorunda kalıyor. Siyasi kimlikleri bir yana, millî hassasiyetlerinin de azaldığını açıkça görebiliyoruz. Sanki bu gençler, geleceğin tek tip ‘dünya vatandaşı’ olmaya hazırlanıyor.”

Yandaş yazar ise bu anlatılanları yazısında şöyle yorumladı:

“Gençliğe bu kadar yatırım yapmış AK Parti döneminde böyle bir geri dönüş, iktidarın sorgulaması gereken bir mesele. Siyasetin dışındaki tablo ise bizim derdimiz. Zira gençleri dinden, milliyetinden, kültüründen, örf ve âdetlerinden uzaklaştırmayı çoktan geçtiler. Şimdi cinsiyetsizliğe alıştırmaya başladılar ki, bu uyuşturucu ve alkolden çok daha ötesi. Bu işlerin başını da kimlerin çektiği ortada. Siyasi kutuplaştırma ile zihnini esir aldıkları gençleri bu felakete sırtlarını sıvazlaya sıvazlaya sürükleyenler kendilerini ayan beyan gösteriyor zaten. Terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapan HDP’nin, LGBT sapkınlığına bu denli sahip çıkmasının amacı anlaşılmıyor mu? Peki ya HDP’nin durduğu yeri meşrulaştırmaya çalışan başta CHP ve diğer ortaklarının bu felakete arka çıkmasına ne demeli?

Evet, HDP ne kadar proje ise bugün bu ihanetlerle karşımızda duran CHP de öyle bir projedir.
Bunların ağına düşen yeni kuşakları hem dünyada, hem de ahirette bedbaht bir son beklemektedir.”