Valilik'ten bir apartmanın garajında ölü bulunan 3 genç hakkında açıklama

Ankara Valiliği'nden olaya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Alkol ya da karbonmonoksitten zehirlenmiş olabilecekleri belirlendi" bilgisi verildi.

Valilik'ten bir apartmanın garajında ölü bulunan 3 genç hakkında açıklama

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde, Yunus Emre Mahallesi Orhangazi Caddesi’ndeki 3 katlı bir apartmanın garajında 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, 20-25 yaşlarındaki 3 gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatırken Valilik’ten de açıklama geldi.

ALKOL YA DA KARBONMONOKSİT GAZI ZEHİRLENMESİ

Olaya ilişkin Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabileceklerinin tespit edildiğini ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı şu bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Saat 08.10 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar sonucunu Pursaklar ilçesi, Orhangazi Caddesi’nde bulunan bir binanın kapalı otoparkında bir otomobilin etrafında 3 erkek şahsın hareketsiz yattığı görülmüş, 112 ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde şahısların hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiş, ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir.”