Uzaya gittiğini iddia eden Yusuf Güney, yangın bölgesinde havaya ateş etti

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangına ilişkin söndürme çalışmaları sırasında orman memurları ile tartışan şarkıcı Yusuf Güney gözaltına alındı.

Uzaya gittiğini iddia eden Yusuf Güney, yangın bölgesinde havaya ateş etti

Antalya Manavgat’taki yangın söndürme çalışmalarına katılan şarkıcı Yusuf Güney, dün gece Çardak Mahallesi Balamut mevkisinde, yangın söndürme işlemi yapan orman memurları ile tartışma yaşadı.

HAVAYA ATEŞ ETTİ

 

İddiaya göre Güney, istediği yerlere müdahale etmedikleri gerekçesiyle kavga ettiği orman memurlarının üzerine yürüdü ve yanındaki tabancasıyla birkaç el havaya ateş etti. Bölgedeki jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Güney, Taşağıl Jandarma Karakolu’na götürüldü. Şarkıcı Güney’in karakoldaki sorgusu sürüyor.

Güney dün yaptığı açıklamada, “Yangının mahalleye geleceği belliydi. Bütün vatandaşları tek tek uyardık ama kimse bizi dinlemedi. Onları da anlıyorum. Her birinin evi, eşyası kıymetli, ancak yangının şakası yok. Bir kısmı tahliye edildi, ancak büyük kısmı tahliye edilememişti. Sırtköy Mahallesi şu an tamamen yandı. İnsanlar bizi dinlemiyor, umarım yaşamını yitiren yoktur” ifadesini kullanmıştı.

UZAYA GİTTİM

Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahatle uzaya gittiğini iddia etmiş ve “Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım… İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı…” açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

CUMHURBAŞKANINI DESTEKLEDİĞİM İÇİN DIŞLANIYORUM

AKP’ye yakın bir medya kuruluşuna yaptığı açıklamada: Devletçi olduğu ve Cumhurbaşkanını desteklediği için müzik piyasasındaki çoğu kapının kendisine açılmadığını iddia eden Güney, “Sektördeki yapımcıların çoğu muhalif, benim gibi olanı dışlıyorlar. Bana ‘AK Partili belediyelerden para kazanıyorsun’ diye iftira atanlar kendilerine baksın” demişti.