Uzaklaştırma kararı bittiği gün eşini tabancayla vurdu!

Hakkında 3 aylık uzaklaştırma kararı bulunan Abdülkadir Ş., uzaklaştırma kararı süresi dolduktan sonra geldiği evde tabancayla Meryem Ş. ve Meryem Ş.'nin kız kardeşi Eşe B.'yi vurdu.

Uzaklaştırma kararı bittiği gün eşini tabancayla vurdu!

Konya’da hakkında 3 aylık uzaklaştırma kararı bulunan 50 yaşındaki Abdülkadir Ş. isimli şahıs, uzaklaştırma süresi biter bitmez boşanma aşamasında olduğu eşini ve kız kardeşini tabancayla vurarak yaraladı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, uzaklaştırma kararı süresi dolduktan sonra geldiği evde tartıştığı 48 yaşındaki eşi Meryem Ş. ile 55 yaşındaki kız kardeşi Eşe B.’yi tabancayla vurarak, yaralayan Abdülkadir Ş.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, sabah saatlerinde, Ereğli ilçesine bağlı Tatlıkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Hakkında 3 aylık uzaklaştırma kararı aldıran, Meryem Ş. ile ayrı yaşayan Abdülkadir Ş., sürenin dolmasının ardından bu sabah eve geldi.

Abdülkadir Ş., tabancayla Meryem Ş. ve Meryem Ş.’nin kız kardeşi Eşe B.’ye ateş etti. Meryem Ş. ile Eşe B., kanlar içinde yerde kalırken, Abdülkadir Ş. de olay yerinden kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralı 2 kardeş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma, Abdülkadir Ş.’nin yakalanması için çalışma başlattı.