Üniversitedeki bıçaklı saldırganın kimliği ortaya çıktı

Ankara Üniversitesi’nde elinde bıçakla görüntülenen kişinin kimliği belli oldu.

Üniversitedeki bıçaklı saldırganın kimliği ortaya çıktı

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’ndeki faşist saldırıda elinde bıçakla görüntülenen kişinin kimliği belli oldu. Görüntülenen kişinin Ankara Üniversitesi Maliye Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi M.K., olduğu bildirildi. M.K., ile birlikte öğrencilere saldıran diğer iki kişinin de Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri S. G., ve G.P., olduğu belirtildi.

BirGün’deki habere göre: Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’ne seslenen öğrenciler, okulun faşist çetelerden arındırılmasını isteyerek görecekleri herhangi bir zarardan okul yönetiminin sorumlu olduğunu söyledi.

Ankara Üniversitesi Cebeci yerleşkesinde öğrenciler, 9 Aralık’ta ekonomik krizi ve öğrencilerin barınamama sorunlarını içeren bir forum yapmayı planladı. Ancak 9 Aralık’ta

BIÇAKLI SALDIRGAN ÖĞRENCİ ÇIKTI

Öğrencilerin foruma yönelik hazırlıkları sürerken okuldaki ülkücüler, forumdan bir gün önce okuldaki öğrencilere saldırdı. Okulun öğrencisi olmayan kişileri okula soktukları belirtilen ülkücüler, dün de Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde gerginlik yarattı. Öğrencilerin cep telefonları ile kaydettiği görüntülere bir bıçaklı saldırgan da takıldı. Bıçakla okula girip öğrencilere saldıran kişinin Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye 3’üncü sınıf öğrencisi M.K., olduğu öğrenildi.

yapılması planlanan forum, ileri bir tarihe ertelendi.