Üniversite hastanesi duyurdu: 'Protokol üyeleri ve patronlara özel' muayene birimi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi protokol üyeleri ve patronlar için randevu ve muayene işlemlerinin daha hızlı halledilmesi için özel birim kurulduğu öğrenildi.

Üniversite hastanesi duyurdu: 'Protokol üyeleri ve patronlara özel' muayene birimi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, “protokol üyeleri ve iş insanları”nın randevu ve muayene işlemleri sırasında beklememeleri için özel birim oluşturdu.

Skandal uygulama, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel’in protokol üyeleri ve “iş insanları”na yazı göndermesi ile ortaya çıktı.

Selçuk Yüksel imzalı yazıda, “Değerli Protokol Üyeleri ve İş İnsanları, PAÜ Hastaneleri olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı ve zamanı bizler için çok kıymetlidir. Bu kapsamda Başhekimlik koridorunda yeni kurulan muayene birimi sizler için hizmet vermeye başlamış olup, randevu ve muayene işlemlerinizi mümkün olan en hızlı, en iyi şekilde verebilmek için düzenlenmiştir. Bölüm başkanı Başhekim Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Özer Öztekin olup sorumlusu Kerim Bahçeli ile iletişime geçebilirsiniz. Muayene için plaza girişi ya da Başhekimlik koridor kapısını kullanabilir, randevu ve hizmet almak için +533 810 30 46 numaralı telefondan yardım alabilirsiniz” denildi.