Ümitcan Uygun'un abisi tehdit yağdırdı

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümünden sonra gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un abisi sosyal medya üzerinden tehdit yağdırdı.

Ümitcan Uygun'un abisi tehdit yağdırdı

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili davada yargılanan ancak cezayı uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması sonrası alarak 6 ay hapiste kalan Ümitcan Uygun, 18 gün önce tahliye edilmişti. Uygun bu kez de 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak 2 kişiyle birlikte gözaltına alındı.

25 yaşındaki Hankulu’nun şüpheli ölümüyle ilgili olarak Ümitcan Uygun’un gözaltına alınması sonrası ağabeyi Instagram hesabından tehditler savurdu. Ümitcan Uygun’un hesabından yapılan payşamda, “Kardeşime yapılan bu uygunsuz iftiralardan arınacaktır. Sabır diliyoruz sadece. Bu boş beleş gelen mesajlara itibar etmeyiniz. Medya farelerini tek tek ben bu olayadan sonra kişisel görüşeceğim. Onlarla ne kadar delikanlılar göreceğiz. Diz çöktüreceğim hepsine. Analarından emdiği sütü haram edeceğim onlara. Sadece bu olay aydınlandıktan sonra görüşmek üzere köpek gibi yalvaracaklar. Köpek tasmasıyla gezdireceğim ben o fareleri sokakta” ifadelerini kullandı.