Uğur Çatı Ustası – İstanbul Çatı Hizmetleri

Uğur Çatı Ustası olarak gerçekleştirdiğimiz hizmet ile İstanbul ve Marmara bölgesinde edindiğimiz takdir ve güven bizi sizlere hizmete başladığımız ilk günden bu yana aynı sorumluluk ve ilgi anlayışıyla hareket etmemizi sağlamaktadır. 1994’ten bu yana tercih edilen bir firma olmamızın sebebi bakım, onarım ve sıfırdan üretim çalışmalarını en iyi şekilde sunmamızdır. 27 yıldır tercih edilmemiz ve müşterilerimizin takdirini toplamamız firmamızın piyasada ne kadar doğru işler yaptığını da kanıtlamaktadır. Bu süre içinde sayısı yüzleri bulan birçok projeye imza attık. Evlerinizde ve işyerlerinizde sizi konforla buluşturduk. Uğur Çatı Ustası sektördeki tecrübesini İstanbul ve çevre şehirlerde en iyi şekilde kanıtlayarak beklentilerinizi her zaman karşılamıştır. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutan sorumlu iş anlayışımız politikasıyla sektörde öncü firmalar arasında yer almaktayız.

Uğur Çatı Ustası olarak İstanbul’da elde ettiğimiz başarılar bizleri büyük projelerle de buluşturmaktadır. Profesyonel çatı tamir ekibimiz kaliteden taviz vermeden işlerini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Profesyonel ekibimiz çatı yapımı, çatı kaplama, lambri tavan yapımı, kamelya çatı yapımı, balkon su izolasyonu, çatı temizliği ve bakımı, teras üstü kaplama, gizli dere izolasyonu, çatı yalıtımı, ahşap çatı yapımı, sandviç panel çatı yapımı, shingle çatı yapım sistemleri, membran çatı yapımı, trapez sac çatı yapımı, çatı aktarma, temel bohçalama, sürme izolasyon işlerini hesaplı, garantili olarak müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız. Uluslararası kalite ve standartlara önem veren çatı tamirinde lider olmayı hedefleyen, alanında marka olma yolunda ilerleyen bir firma olma gayreti içindeyiz. Müşterilerimizin geri dönüşlerinin olumlu ve tebrikleyen dönütleri de bizi bu hedefimize daha da yaklaştırmaktadır.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Bilindiği gibi zamanında iyi yapılmamış hatalı, kusurlu olan bir çatı uygun olmayan hava koşulları sebebiyle kolayca yıpranır ve binanın üst katlarına zarar vermeye , rutubet oluşumuna sebep olur. Böyle bir manzara ile karşılaşmamak, kötü yapılan çatı sebebiyle karşılaşıldıysa da bir daha olmamasını diliyorsanız tercihiniz Uğur Çatı Ustası olmalıdır. Çünkü biz çatı yapımı ve çatı tadilatı konusunda öncelik olarak müşteri memnuniyetini ilk sıraya yazıyoruz.

İstanbul çatı ustası firmaları arasında önde gelen firmalardan biri olmamızın diğer bir sebebi de estetik ve uzun ömürlü olabilecek çatı yapımı hizmetimizdir. Örneğin Shingle Çatı Sistemleri hizmetinde müşterilerimiz için Certainteed Landmark, Bardoline Techno Nicoll shingle, İko Shingle gibi bir çok markayı bir çatı altında topladık. Örneğin kaplama ve bohçalama işerinde UKS Titanium su yalıtımı örtülerini kullanmaktayız.
Çatı izolasyonu yaptırdığınız zaman kullanılan malzemenin yeterince ısı yalıtımı yapabileceğinden ve su yalıtımı sağlayacağından emin olmak istiyorsanız tercihiniz kesinlikle Uğur Çatı Ustası olmalıdır. Çünkü biz kendimize güveniyoruz ve müşterilerimizin de pişman olmayacağını taahhüt ediyoruz.

GÜVENİLİR VE UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI USTASI İŞLEMLERİ

Uğur Çatı Ustası olarak ilk olarak sağlamlığa, işlevli olasına ve garantiye önem vermemizin dışında modern ve estetik görünüm olması da çatı yapımı konusunda dikkat ettiğimiz konulardandır. Dört mevsim koşullarına, en sert hava olaylarına dayanıklı, uzun ömürlü, kullanışlı çatı tamiri ve izolasyonu işini yapmayı sizlere garanti ediyoruz.

Kullandığımız malzemelerin kalitesi ve ince işçilik konusunda en uygun tercihinizin bizden yana olacağını size temin ederiz. Uğur Çatı, CE belgeli ve TSE belgeli malzemeleri kullanımına ve de ekibinin gerekli kişisel güvenlik önlemlerini ve yangın güvenliği önlemlerini almış olduğuna özellikle dikkat etmektedir.

Bizler işimizi yapmaya başlamadan önce uygun risk değerlendirmesini yapar, planlama ve ne zamana yetiştirileceği konusunda hesaplama yapar ve buna riayet ederek müşterilerimizi daha sonra oluşabilecek riskler ve zaman kaybından korumaya çalışmaktadır.

Endüstriyel ve kamusal binaların çatılarında da faaliyet gösteren Çatı ustalığında öncü firmamız fabrika, depo, kapalı spor salonu, pazar yeri, hastane, üretim tesisleri, kamu binaları çatılarını aynı ustalık, özen ve kaliteyle gerçekleştireceğini taahhüt etmektedir.

Firmamız çatılarda su sızıntısının son bulacağının ve uygun fiyatlarda hizmet verileceğinin garantisini vermektedir. Ayrıca profesyonel çalışma kadromuzun en iyi şekilde hizmet sunacağını, mesleki yeterlilik belgelerimizin tam ve eksiksiz olduğunu, arayınca kolay bulunabilecek bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz.

Referanslarımızı sitemizde inceleyebilir ve çatılarda ve ilgili bakım yapılan zeminlerde yaşanmış olan değişim ve dönüşümle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Etkin bir ısı yalıtımı ile evlerin ve işyerlerinin tasarruf edebileceği bilinmektedir. Uğur Çatı Ustası, izolasyondan en uygun verimi almanızı sağlayarak ısıtma masraflarınızın ciddi miktarda azalmasını taahhüt etmektedir.

Bize haftanın her günü sitemizde yer alan gerekli iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.