TKH: Türkiye suç örgütlerinin ve uyuşturucu baronlarının ülkesi haline gelmiştir!

TKH tarafından yapılan açıklamada "AKP ülkemizi cihatçı terör örgütlerin ve uyuşturucu çetelerine teslim etmiştir!Alışmayacağız, izin vermeyeceğiz! Türkiye suç örgütlerinin ülkesi değildir!" denildi.

TKH: Türkiye suç örgütlerinin ve uyuşturucu baronlarının ülkesi haline gelmiştir!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Almanya’da uyuşturucu ticareti yapan bir çetenin başının Türkiye’de “krallar gibi” ağırlandığı görüntülerinin ortaya çıkmasına ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada, AKP’nin ülkemizi cihatçı terör örgütlerin ve uyuşturucu çetelerine teslim ettiği belirtilirken, “Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, bu mafya düzenine karşı emekçileri yeni bir cumhuriyet mücadelesine katılmaya çağırır.” denildi.

“Türkiye suç örgütlerinin ve uyuşturucu baronlarının ülkesi haline gelmiştir!” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Ülkemiz, cihatçı terör örgütlerinin yanı sıra uluslararası suç örgütlerinin de yuvalandığı yer haline gelmiştir. Almanya’da ortaya atılan iddialar, Türkiye’nin suç çetelerinin ve uyuşturucu mafya boranlarının ülkesi haline geldiğini göstermektedir.

Almanya’da uyuşturucu ticareti yapan bir çetenin başının Türkiye’de “krallar gibi” ağırlandığı görüntülerinin ortaya çıkmasına rağmen hiçbir açıklama yapmayan İçişleri Bakanlığı’nı artık kimseyi şaşırtmamaktadır!

AKP iktidarı, bilinçli bir politikayla suç örgütlerine kol kanat germeyi tercih etmektedir. Üç maymunu oynayan iktidar sahipleri, her türlü “para” için suç örgütlerini Türkiye’de palazlanmasına göz yummaktadır.

Limanlardan geçen tonlarca uyuşturucu iddiaları gibi Almanya’dan Türkiye’ye uyuşturucu çetelerinin kaçması, suç örgütlerinin Türkiye’nin dört bir yanını örümcek ağı gibi sardığının somut göstergesidir.

AKP ülkemizi cihatçı terör örgütlerin ve uyuşturucu çetelerine teslim etmiştir!

Alışmayacağız, izin vermeyeceğiz! Türkiye suç örgütlerinin ülkesi değildir!

Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, bu mafya düzenine karşı emekçileri yeni bir cumhuriyet mücadelesine katılmaya çağırır.”