TKH: Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü halkımız gerçekten görüyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) tarafından yayımlanan basın açıklamasında, ''Bugün bir siyasi parti başkanını milyonlar önünde tehdit eden Erdoğan’ın ağzından çıkan sözler, bu rejimin bir çete rejimi olduğunun da ayrıca açık delili olmuştur. Ya çete düzeni ya sosyalizm!'' ifadeleri kullanıldı.

TKH: Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü halkımız gerçekten görüyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Meclis grup toplantısında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. TKH’nin yayımladığı açıklamada, ” Kimin suç çeteleriyle birlikte yürüdüğünü halkımız açıkça görüyor; Devlet Bahçeli ile Çakıcı’nın, Süleyman Soylu ile Peker’in, AKP ile Susurluk faillerinin birlikte yürüdüğü gün gibi ortada” ifadeleri kullanıldı.

TKH’nin ”Kurduğunuz çete rejimidir!” başlıklı açıklamasının tamamı şu şekilde:

”Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Meclis grup toplantısında “Son dönemdeki sinsi operasyonları akamete uğratacağız. Nice tuzakları bozduk, kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor” demiştir.

Evet, kimin suç çeteleriyle birlikte yürüdüğünü halkımız açıkça görüyor; Devlet Bahçeli ile Çakıcı’nın, Süleyman Soylu ile Peker’in, AKP ile Susurluk faillerinin birlikte yürüdüğü gün gibi ortada!

Rabia ve bozkurt işaretleriyle birlikte AKP’ye destek mitingleri düzenleyenler bellidir!

Mahkum olmuş bir mafya liderinin kim tarafından hapisten çıkarıldığı ortadadır!

Susurluk davasında ceza almış şahısların hangi partiye mensup oldukları ve kimi destekledikleri açıktır!

Bu ülkede suç çeteleriyle birlikte yürüyen AKP ve MHP’den başkası değildir!

Bugün bir siyasi parti başkanını milyonlar önünde tehdit eden Erdoğan’ın ağzından çıkan sözler, bu rejimin bir çete rejimi olduğunun da ayrıca açık delili olmuştur!

Bizatihi AKP ve MHP tarafından kurulan rejim bir çete rejimidir!

Ya çete düzeni ya sosyalizm!”