THY Basın Müşaviri, 41 şirkette yöneticilik yapıyor!

THY Basın Müşaviri Üstün, 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de de yönetim kurulu üyesi olduğu olmuş.

THY Basın Müşaviri, 41 şirkette yöneticilik yapıyor!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın okulu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) mezunu THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün 40 şirkette yöneticilik yaptığı ortaya çıkmıştı.

Üstün’ün, 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de de yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı. Üstün, ayrıca eniştesi Mehmet Zahid Uzunlar’ı da THY OPET’te Genel Müdür Yardımcısı yaptırmış.

İyi Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Üstün’ün 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu ve Üstün’ün eniştesi Mehmet Zahid Uzunlar’ı da THY OPET’te Genel Müdür Yardımcısı yaptırdığını yazdı.

Kıdık’ın paylaşımı şöyle:

“Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün bilinen 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY UÇUŞ EĞİTİM VE HAVALİMANI İŞLETME AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün eniştesi Mehmet Zahid Uzunlar’ı da THY OPET’te Genel Müdür Yardımcısı yaptırdığı ortaya çıktı.”