TFF, kadına şiddetten ceza alan teknik direktöre plaket verdi!

Kadına şiddetten duruşması devam eden Mehmet Aydın'a "futbolcularına saldırıda bulunmaktan" 60 gün hak mahrumiyeti cezası veren TFF, bu kez plaketle ödüllendirdi.

TFF, kadına şiddetten ceza alan teknik direktöre plaket verdi!

Kadına şiddetten ceza almasına ve duruşması hala devam etmesine rağmen Fatih Vatan Spor Teknik Direktörü Efe Mehmet Aydın, plaket aldı.

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde sezonu ikinci tamamlayan Fatih Vatan Spor Teknik Direktörü Efe Mehmet Aydın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ödül verildi.

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Bahar Özgüvenç’e “en iyi teknik direktör” ödülü verilmezken, ödülü alan Mehmet Aydın kadına şiddetten hak mahrumiyeti cezası almış ve hala devam eden bir duruşması bulunuyor.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla konuyu ortaya çıkaran gazeteci Burcu Eken’in paylaştığı belgelere göre, Mehmet Aydın 18 Nisan 2019 tarihinde Kütahya’da oynanan “Türkiye Genç Kızlar” maçından sonra iki sporcuyu yarı çıplak bir halde “7 saat” boyunca şiddete maruz bırakıyor.

Sporcuların şikayeti ve darp raporunun sonucunda TFF, 2019 Mayıs’ında Mehmet Aydın’a “futbolcularına saldırıda bulunmaktan” 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi fakat Efe Mehmet Aydın’ın Kütahya 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davasının devam ettiği de öğrenildi.

Şikayet dilekçesi ve darp raporu şöyle:

NİHAT ÖZDEMİR’DEN PLAKET ALDI

27 Mayıs 2021 tarihinde üçüncü duruşması görülecek olan antrenör Mehmet Aydın, dün tamamlanan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde “en iyi teknik direktör” seçildi ve TFF Başkanı Nihat Özdemir tarafından plaket aldı.

Mehmet Aydın’ın hak mahrumiyeti cezası aldığına dair belge ise şöyle: