Tarih öğretmenlerinin Whatsapp grubunda Atatürk'e hakaret

AKP'nin engellemeleri altında geçen 23 Nisan, Konya Sarayönü Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ödev WhatsApp grubunda da tartışma konusu oldu. Bir öğretmenin Mustafa Kemal karşıtı mesajları ortaya çıktı.

Tarih öğretmenlerinin Whatsapp grubunda Atatürk'e hakaret

Tarih öğretmenlerinin WhatsApp grubunda Atatürk paylaşımından bir öğretmen rahatsız oldu, üstüne “Ke mal” şeklinde yazımıyla Mustafa Kemal’e hakaret etti. Aynı öğretmen Mustafa Kemal’e ‘put’ demekten de çekinmedi.

Okulun tarih öğretmeninin öğrenci grubunda 23 Nisan’ın önem ve değerini anlatan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir videoyu WhatsApp grubunda paylaşmasına skandal ifadelerle karşı çıktı..

AKP’nin engellemeleri altında geçen 23 Nisan, Konya Sarayönü Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ödev WhatsApp grubunda da tartışma konusu oldu. Bir öğretmenin Mustafa Kemal karşıtı mesajları ortaya çıktı.

Odatv’de yer alan habere göre, okulun tarih öğretmeninin öğrenci grubunda 23 Nisan’ın önem ve değerini anlatan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir videoyu WhatsApp grubunda paylaşmasına bir kişi karşı çıktı.

“Burası ödev grubu değil mi Mustafa Ke malın ne işi var burada” ifadelerini yazan F.G.’ye tarih öğretmeni yanıt verse de “Öğretmenlik yapın beyin yıkamayın” tepkisiyle karşılaştı.

İşte o hakaret içeren mesajlar: