Süleyman Soylu'ya ilginç destek

"Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve İçişleri Bakanımızın Yanındayız. Hep Destek. Tam Destek"

Süleyman Soylu'ya ilginç destek

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında arama kararı çıkarılan, ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in hedefine oturan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya AKP’den destekler birkaç hafta gecikmeyle de olsa gelmeye devam ediyor.

Erdoğan, günlerdir süren suskunluğunu bozarak, partisinin grup toplantısında Soylu’nun yanındayız demişti.

Soylu’ya bir ilginç destek daha geldi.

AKP’li belediye başkanı, Süleyman Soylu’ya destek için Tekeli Dağı’na çıktı…

AKP’li Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek için dağa çıktı.

Iğdır’da Tuzluca ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan; Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek için Tekeli Dağı’nın zirvesine tırmandı. Türkan, zirveye Türk bayrağı dikip, pankart açtı.

Bugün sabah saatlerinde beraberinde bir grup partilisiyle birlikte ilçe sınırlarındaki 2 bin 554 metre yükseklikteki Tekeli Dağı’nın zirvesine destek yürüyüşüne çıkan Türkan, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanında olduklarını söyledi. Türkan, yaklaşık 2 saatlik yürüyüşün ardından zirveye ulaştı.

Grup arkadaşları tarafından taşınan ve üzerinde, “Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve İçişleri Bakanımızın Yanındayız. Hep Destek. Tam Destek” yazılı pankartı ve Türk bayrağını zirvede açan Türkan, şunları söyledi:

“3000 yıllık Türk devlet geleneğine yakışır bir şekilde, 19 yıldan beri ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, İçişleri bakanımıza yönelik operasyonları kınıyoruz, protesto ediyoruz.

Bu tırmanışımızın gayesi Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, ülkemize, İçişleri Bakanımıza uluslararası operasyona dikkat çekmek, kınamak ve protesto etmektir. Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, İçişleri bakanımızın yanındayız.”