Süleyman Soylu'dan, Peker'in videosuna 'gayrinizami harp' yanıtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in bu sabah yayınladığı videoya cevaben 'gayrinizami harp' vurgulu bir mesajda bulundu. .

Süleyman Soylu'dan, Peker'in videosuna 'gayrinizami harp' yanıtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasındaki atışma giderek alevleniyor.

Dün TRT Haber’de canlı yayına çıkan Soylu, Peker’in iddiaları ve Hadi Özışık ile ilgili açıklamalarının ardından bugün Peker’in yayınladığı yeni videoya cevap verdi.

Sedat Peker, Soylu’nun açıklamalarını ardından “Kıymetli dostlarım, yarın 7:30 da yeni bir video yayınlayacağım. Süslü sülü benimle ilgili TRT’de konuşmalar yapmış. Ancak ben videonun çekimini tamamlamıştım. Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim” açıklamasında bulunmuştu.

Önceki gün TRT Haber Özel canlı yayınında sert açıklamalar yapan Süleyman Soylu, Peker’e ilişkin “Karısının iç çamaşırına sığınan acizler” ifadelerini kullanmıştı. Bugünde Peker’in yayınladığı videounun ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Organize suç örgütleri, gayrinizami harbin en önemli aparatlarından bir tanesidir…” notuyla TRT Haber Özel yayınından video yayımladı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1395300106853916680?s=20