Süleyman Soylu Peker'in akrabasının nikah şahidi olmuş

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker tarafından yayımlanan videolarda, Peker'in adını sıkça vurguladığı ve Soylu'yla görüştüğünü söylediği akrabasının nikah şahidinin Süleyman Soylu olduğu ortaya çıktı.

Süleyman Soylu Peker'in akrabasının nikah şahidi olmuş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in açıklamalarını her seferinde yalanlarken Peker ile Soylu arasındaki ilişkinin ne denli güçlü olduğunu kanıtlayacak bir fotoğraf ortaya çıktı.

Halk TV’deki habere göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu dönemde 3 Nisan 2016 tarihinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘akrabam’ diye bahsettiği Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikâhının şahitliğini yaptığı iddia edildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in akrabası vasıtasıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla iletişim halinde olduğunu iddia ederek, “Cenazede akrabam Reşat Fazlıoğlu’na ne söyledin?” diye sormuştu.

Soylu 2016 senesinde Fazlıoğlu’nun nikahında şahitlik etti.

HER CEZAYA RAZIYIM

Öte yandan Bakan Soylu, “Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım” ifadelerini kullanmıştı.