Soylu konuştu: Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in videolarıyla ilgili olarak "Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim" dedi.

Soylu konuştu: Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkücü çete lideri Sedat Peker’in yayınladığı son videoları izlediğini ve “büyük şok yaşadığını” dile getirdi.

Soylu, kendisiyle Peker arasında aracılık yaptığı ileri sürülen AKP’li “gazeteci”ler Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, “Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er’in sahibi olduğu Süper Haber‘e konuşan Soylu, iddiaya ilişkin, “Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı.” ifadelerini kullandı.

ÖZIŞIK KARDEŞLERE SUÇ DUYURUSU

“Kendisine bir kumpas kurulduğunu” iddia eden Soylu sözlerine şöyle devam etti:

“Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım.”

Soylu, sözlerini “PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim” diyerek tamamladı.