Soylu: Devletimiz ve milletimiz zenginleşiyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini" söyleyip "Devletimiz ve milletimiz zenginleşiyor. Daha da zenginleşecek" dedi.

Soylu: Devletimiz ve milletimiz zenginleşiyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) binasında gerçekleştirilen AFAD, İl Özel İdare ve İl Özel İdare Şirketleri Toplu İş Sözleşmesi İmza Törenine katıldı.

Törende, Bakan Soylu’nun yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de yer aldı.

Törende bir konuşma yapan Bakan Soylu, “Hem İl Özel İdarelerine, hem AFAD çalışanlarımıza hem de İl Özel İdare Şirketleri, karda varlar, yağmurda varlar, çamurda varlar, yolda varlar, suda varlar. Her meselede; afette, selde, çığda, her noktada bu arkadaşlarımız var. Bazılarında hep birlikte varlar. Birbirlerine omuz vererek varlar. Vardiya değişerek varlar. Birbirlerine moral vererek varlar. Öf demeden hem devletimizin yüzünü ak eden, hem kurumların yüzünü ak eden, hem de milletimizin büyük merhamet ve iyilik medeniyetinin bütün anlayışını ortaya koyan bir çabanın içerisindeler” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini” söyleyen Soylu, “Ülkemiz büyüyor. Devletimiz ve milletimiz zenginleşiyor. Daha da zenginleşecek. Daha güçlü bir noktaya ulaşacağız ve inşallah 2023’de, 2053’de, 2071’de gerek kendi coğrafyasında, gerek dünyada bir parlayan yıldız Türkiye olarak yarınlara taşıyacağız” şeklinde konuştu.