Soylu: Acaba para pul bizi değiştiriyor mu, esas dünya öteki taraf

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Acaba zenginliklerimiz kadar kayıplarımız da bizi değiştiriyor mu? Esas dünya ahir, öteki taraf." dedi.

Soylu: Acaba para pul bizi değiştiriyor mu, esas dünya öteki taraf

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocukların Düşü Bursa’nın Gülüşü Projesi”nde hediye alacaklarla buluştu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programda konuşan Soylu, “Yetim başı okşayanı ödüllendiren bir inancın mensuplarıyız, buradan hiçbir zaman ayrılmayız. Bizatihi düşünmek, bir araya getirmek ve bir arada olmak bile inanıyorum. Bizim için hem bu dünyada hem de öteki dünyada büyük ama çok büyük bir sorumluluktur ve görevdir.” dedi.

Bu dünyayı “sınav dünyası” olarak gördüklerini söyleyen Soylu, “Acaba makam bizleri değiştiriyor mu, acaba para, pul, zenginlik, servet bizi değiştiriyor mu, acaba fiziki halimiz bizi değiştiriyor mu, acaba zenginliklerimiz kadar kayıplarımız da bizi değiştiriyor mu? Esas dünya ahir, öteki taraf. Acaba zengin oluyoruz da komşularımızı unutuyor muyuz? Acaba biraz varlıkla buluşuyoruz da dünümüzü, geçmişimizi unutuyor muyuz” ifadelerini kullandı.