Sosyalist Liseliler dergisi yaz sayısı çıktı: Geçit yok!

"Sermayenin, Çetelerin, Gericilerin Düzenine Geçit Yok!" Başlığıyla çıkan Sosyalist Liseliler dergisi yaz aylarında alanlarda, meydanlarda, sıra arkadaşları yoluyla liseli gençlikle buluşuyor.

Sosyalist Liseliler dergisi yaz sayısı çıktı: Geçit yok!

Liseli gençliğin sesi olan Sosyalist Liseliler dergisi, 28.sayısı çıktı. “Sermayenin, Çetelerin, Gericilerin Düzenine Geçit Yok!” Başlığıyla çıkan Sosyalist Liseliler dergisi yaz aylarında alanlarda, meydanlarda, sıra arkadaşları yoluyla liseli gençlikle buluşuyor.

Sosyalist Liseliler Dergisinin içeriği şu şekilde:

‘Memleket’ bölümünde son dönemde AKP’nin kirli çamaşırlarının ortaya çıkışı ve yağma, rant, yolsuzluk düzeninden kurtuluşun yolları tartışılıyor.

‘Kızıl- Kara’ bölümünde “Emekçi Cumhuriyeti” ve “Çete Düzeni” yazıları üzerinden sosyalizm ve kapitalizm anlatılıyor.

‘Anlatıyoruz’ bölümünde “Devrimin Arifesinde: Komünist Parti Manifestosu’ndan 1848 Devrimlerine” başlıklı yazı yerini alıyor.

‘Sizden Gelenler’ bölümünde ırkçılığın bir hastalık mı yoksa siyasi ve ekonomik durumlardan ötürü kapitalist sistemin sonucu mu olduğu sorusu yanıtlanmış.

‘Sosyalist Liselilerden’ bölümünde Sosyalist Liselilerin liseli gençliğe “Yeni Döneme Hazırlanalım” çağrısı yer alıyor.

‘Kültür-Sanat’ bölümünde okuma önerileri yer alıyor.

‘Söyleşi’ bölümünde Türkiye Komünist Hareketi Genel Başkanı Aysel Tekerek ile yapılmış söyleşi yerini alıyor.

Derginin arka kapağında ise Harun Karadeniz’in fotoğrafı ve ” Bağımsız ve Sosyalist Bir Türkiye İstiyoruz!” Sözünün olduğu posteri bulunuyor.

Dergiye ulaşmak ve Sosyalist Liseliler’in çalışmalarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, 05334245334 no’lu telefonla iletişime geçebilirsiniz.