Sosyalist Cumhuriyet gazetesinin 201. sayısı çıktı!

Gazetede bu hafta AKP tarafından ilan edilen 'tam kapanma' adı altındaki yasaklar manşete taşındı. Manşette, "Pankart asmak yasak, sokağa çıkmak yasak, soru sormak yasak! Kapanma ile önlem değil yasak geldi! Ama yolsuzluklar kapanmıyor!" ifadeleri yer aldı.

Sosyalist Cumhuriyet gazetesinin 201. sayısı çıktı!

Komünistlerin haftalık gazetesi Sosyalist Cumhuriyet’in 201. sayısı çıktı.

Gazetede bu hafta AKP tarafından ilan edilen ‘tam kapanma’ adı altındaki yasaklar manşete taşındı. Manşette, “Pankart asmak yasak, sokağa çıkmak yasak, soru sormak yasak! Kapanma ile önlem değil yasak geldi! Ama yolsuzluklar kapanmıyor!” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Komünist Hareketi’nin yayın organı Sosyalist Cumhuriyet’te bu hafta AKP’nin vurgun girişimleri, bitcoin ve eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın aile şirketi konuları yer aldı.

Yaklaşan Denizler’in idamının yıldönümüne ilişkin bir yazı gazetede okurlarıyla buluşurken; Sağlık Bakanlığı’nın aşı yalanları da okunacak bir başka yazı oldu. Güncel konulardan Ermeni halkının trajedisi farklı bir gözle değerlendirilirken; Bitcoin dolandırıcılığının öyküsü de gazetede yer aldı.

TKH’nin 1 Mayıs programına da yer verilen Komünistlerin gazetesi Sosyalist Cumhuriyet’in 201. sayısını internet üzerinden okumak için tıklayınız:

Sosyalist Cumhuriyet e-gazete 201. sayı