Sosyalist Cumhuriyet gazetesinin 200. sayısı çıktı!

Sosyalist Cumhuriyet’te bu hafta 1 Mayıs vesilesiyle TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, Avukatlar Sendikası Genel Başkanı Selin Aksoy, Sosyalist Liseliler Yayın Kurulu Üyesi Gülin Kara, Sınıf Tavrı Sözcüsü Kemal Parlak, İlerici Kadınlar Derneği Genel Başkanı Umut Kuruç, İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ali Öztutan ve Bağlantıyı Kes Hareketi'nin 1 Mayıs mesajları yer aldı.

Sosyalist Cumhuriyet gazetesinin 200. sayısı çıktı!

Komünistlerin haftalık gazetesi Sosyalist Cumhuriyet, 200. sayısına ulaştı.

Gazetede bu hafta yaklaşan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü manşete taşındı. “Değiştirirse düzeni işçiler değiştirir” başlığı gazetenin 200. sayısının kapağında yer aldı.

Türkiye Komünist Hareketi’nin yayın organı Sosyalist Cumhuriyet’te bu hafta 1 Mayıs vesilesiyle TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, Avukatlar Sendikası Genel Başkanı Selin Aksoy, Sosyalist Liseliler Yayın Kurulu Üyesi Gülin Kara, Sınıf Tavrı Sözcüsü Kemal Parlak, İlerici Kadınlar Derneği Genel Başkanı Umut Kuruç, İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ali Öztutan ve Bağlantıyı Kes Hareketi’nin 1 Mayıs mesajları yer aldı.

Kendi Bakanlığı’na ‘zamlı tarife’yle dezenfektan satan eski Bakan Ruhsar Pekcan, Suriye gündemi, koronavirüs gazetenin diğer gündemleri olurken; Erdoğan’ın ‘yeni Bakan’larının siciline de gazetede yer verildi.

Komünistlerin gazetesi Sosyalist Cumhuriyet’in 200. sayısına alan satışlarından ve TKH il-ilçe örgütlerinden ulaşılabilir.