Sokağa çıkanlara karşı Çakıcı devrede: Devlet sahipsiz değildir

MHP lideri Bahçeli'nin "dava arkadaşımdır" dediği ülkücü mafya lideri Alaattin Çakıcı, hayat pahalılığı protestolarını hedef aldı.

Sokağa çıkanlara karşı Çakıcı devrede: Devlet sahipsiz değildir

Organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan 2020’de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan ülkücü mafya lideri Alaattin Çakıcı, hayat pahalılığına karşı sokağa çıkan halkı hedef aldı.

Çakıcı, sosyal medya hesabından “Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz’da FETÖ’cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerin ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye’nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve okyanus ötesi ile onların Türkiye’deki yerli işbirlikçileri, doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir” dedi.

Çakıcı, “Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP’nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz” İfadelerini kullanarak, “Devlet sahipsiz değildir. Devletinize lütfen güveniniz” paylaşımını yaptı.