Sınıf Tavrı: Nagehan Alçı eğitim emekçilerinden özür dile!

Sınıf Tavrı'nın açıklamasında, ''Hayatı boyunca yan gelip yatan, kalemini iktidarın ve sermayenin hizmetine sunan, her söylediği şaibeli bir şahsın, eğitim emekçilerini hedef alan bu açıklaması, sadece eğitim emekçilerine değil, tüm emekçilere hakarettir. Nagehan Alçı derhal eğitim emekçilerinden özür dilemelidir'' denildi.

Sınıf Tavrı: Nagehan Alçı eğitim emekçilerinden özür dile!

Kalemini bugüne kadar her kesimi yaftalamak, suçlamak ve değersizleştirmek için kullanan Nagehan Alçı’nın sözlerine ilişkin Sınıf Tavrı tarafından yayımlanan açıklamada, ”Nagehan Alçı’nın sanki salgın yokmuş gibi eğitim emekçilerini “yan gelip” yatmakla suçlaması kabul edilemez” denildi.

Sınıf Tavrı tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

”Her türlü toplumsal olayda “sinir uçlarını” kaşımaktan başka bir rol üstlenmeyen Nagehan Alçı bu sefer de eğitim emekçilerini ağzına doladı.

“Öğretmenler okulsuzluğa iyi alıştı” diyen ve “isyan ediyorum” diye ekleyen Nagehan Alçı’nın sanki salgın yokmuş gibi eğitim emekçilerini “yan gelip” yatmakla suçlaması kabul edilemez.

Hayatı boyunca yan gelip yatan, kalemini iktidarın ve sermayenin hizmetine sunan, her söylediği şaibeli bir şahsın, eğitim emekçilerini hedef alan bu açıklaması, sadece eğitim emekçilerine değil, tüm emekçilere hakarettir.

Evden ya da işyerinde salgın süresince her türlü sosyal hakkı elinden alınan, “geçim derdi” ile “hayat derdi” arasına sıkıştırılan emekçileri kendinle karıştırma Nagehan Alçı!

Kalemini bugüne kadar her kesimi yaftalamak, suçlamak ve değersizleştirmek için kullanan Nagehan Alçı, bu sefer sert kayaya çarpmıştır.

Eğitimde Sınıf Tavrı olarak Nagehan Alçı’ya hatırlatıyoruz;

Sizler nereden aldığınız belli olmayan krediler ile yalı dairelerinde “evden çalışmanın” keyfini sürebilirsiniz ama biz eğitim emekçileri her şart altında çalışmaya devam ettik!

Nagehan Alçı derhal eğitim emekçilerinden özür dilemelidir! ”

Eğitimde Sınıf Tavrı