Silivri'de kadın cinayeti: 39 yaşındaki astım hastası eşini boğarak öldürdü!

Süleyman Güngörmüş, tartıştığı astım hastası Melek Güngörmüş'ün boğazını sıktı ve yere yığılan kadını evde bırakarak kaçtı. 

Silivri'de kadın cinayeti: 39 yaşındaki astım hastası eşini boğarak öldürdü!

İstanbul Silivri’de Süleyman Güngörmüş adlı şahıs tartıştığı astım hastası evli olduğu Melek Güngörmüş boğarak öldürdü.

Olay, 18 Ocak Pazartesi günü Silivri Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. 3 yıllık evli olan 42 yaşındaki Süleyman Güngörmüş ve 39 yaşındaki Melek Güngörmüş arasında iddiaya göre alyans bozdurulması nedeniyle tartışma çıktı.

Daha önce de Melek Güngörmüş’e şiddet uyguladığı öğrenilen Süleyman Güngörmüş, tartıştığı astım hastası Melek Güngörmüş’ün boğazını sıktı ve yere yığılan kadını evde bırakarak kaçtı.

Süleyman Güngörmüş akşam saatlerinde ağabeyine haber verdi. Ağabey, polis ve sağlık ekipleriyle birlikte eve gitti. Sağlık ekipleri hareketsiz halde yatan Melek Güngörmüş’ün öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri Güngörmüş’ün yakınlarına haber verirken cenaze de otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polise teslim olan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Güngörmüş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KUMAR NEDENİYLE GEÇİM SIKINTILARI BAŞLADI”

Melek Güngörmüş’ün ağabeyi Emrah Ayaz evliliğe ilk zamanlarda karşı çıktığı ifade ederek, “İlk evleneceği zaman biz karşıydık. ‘Abi ben çok seviyorum, Süleyman iyi bir çocuk’ dedi. Biz de tamam, senin dediğin gibi olsun dedik. Düğünden 4 ay sonra sıkıntılar başladı. Sürekli kumar nedeniyle geçim sıkıntıları başladı. İki defa boğmaya kalktı. İkincisinde bizim haberimiz oldu, gittik, aldık. Bir ay sonra aradı; ‘Barışmak istiyoruz’ dedi. Kız kardeşim de yuvamı belki kurtarırım diye kabul etti. Onu da kız kardeşimi de kendi iş yerime götürüp sigortasını yaptım. 6-7 ay kaldı sonra çalışmadı.

En son 4 gün önce kız kardeşim geldi. Yüzünde buruk ifade vardı. ‘Sıkıntım yok abi’ dedi. Kız kardeşim evine geri gidiyor. Yüzüğünü almış, satmış, borçlarım var demiş. Mevzu bu yüzden başlıyor ve kardeşimi boğarak öldürüyor. Yeter artık, kadına kalkan eller kırılsın. Biz kız kardeşimizi mezara gömdük, onlar kafalarını öne eğeceği yerde gelip hala bize mal paylaşımı hesabı yapıyorlar.” dedi.

“KADIN CİNAYETLERİNİN SON HALKASI BENİM ABLAM OLDU”

Melek’in kız kardeşi Şimal Yazıcı ise, “En son Cumartesi günü beraber vakit geçirdik ablamla. Her zaman problemleri vardı ama bize yansıtmıyordu. Kimse etkilenmesin, herkes beni iyi bilsin diye bir şey anlatmıyordu. Astım hastası olduğunu bildiği halde 45 kilo ablamın boğazını sıkarak öldürüyor. Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu. Ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz. Biz hiç ölüm acısı yaşamadık daha önce ama en beterini yaşattılar bize” ifadelerine yer verdi.

Melek Güngörmüş’ün annesi Peyruze Ayaz ve babası Sait Ayaz da kızlarının katilinin en ağır cezayı almasını istedi.