Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve koruması gözaltına alındı

Yedinci videosunu yayınlayan ve uyuşturucu trafiğine dikkat çeken suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve koruması Muğla Fethiye'de gözaltına alındı.

Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve koruması gözaltına alındı

Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker, Muğla’nın Fethiye ilçesinde gözaltına alındı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonda 52 yaşındaki Atilla Peker’in arabasında ve kaldığı villada arama yapıldı.

Atilla Peker’in yanında bulunan Yunus Olcay da gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Sedat Peker bu sabah yedinci videosunda, Korkut Eken ve Mehmet Ağar’ın gazeteci Kutlu Adalı’yı öldürmek için kendisinden yardım istediğini, kardeşi Atilla Peker’i göndereceğini söylediğini ancak Adalı’nın daha sonra Ağar ve Eken’e bağlı başka bir ekip tarafından öldürüldüğünü söylemişti.

SEDAT PEKER’DEN AÇIKLAMA

Sedat Peker, kardeşinin gözaltına alınmasının ardından Twitter hesabından açıklama yaparak olaya tepki gösterdi. Peker, şunları söyledi:

“Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı.

Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; Korkut Eken’le Mehmet Ağar’ı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?”