Sedat Peker’den yeni video: Soylu'nun 'arkadaşım' dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı

Sedat Peker bugün saat vererek yayınlayacağım dediği videosunu paylaştı.

Sedat Peker’den yeni video: Soylu'nun 'arkadaşım' dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan gerilim yükselerek devam ediyor.

Süleyman Soylu dün Habertürk’te çıktığı canlı yayınıda Peker hakkında birçok açıklamada bulunmuş ve bütün iddialarını reddetmişti.

Peker ise bugün cevap vereceğim diyerek Soylu’ya cevap vereceğim demişti. Peker yaptığı paylaşımda “Süleyman Soylu’nun Habertürk canlı yayınında tanırım, arkadaşım dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma” diyerek Reşat Hacıfazlıoğlu ile olan görüşmesini yayınladı.

Videoda Reşat Hacıhafızoğlu telefonu “Reisim ne yapıyorsun” diyerek açıyor. Peker ise Soylu’ya yönelik “Bizimki ne yapıyor?” diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise “Sıkıştırdılar onu” diyerek karşılık veriyor. Peker, böyle bir açıklama beklediğini belirterek “Pislik demesi oldu mu?” diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise “Onu ağzından kaçırdı herhalde. Yardımcısı Ahmet abiyle görüştüm ‘öyle bir şey yapması mümkün değil ağzından kaçırdı herhalde’ dedi” diyor. Peker, “Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var neden böyle yaptı” diye soruyor. Hacıhafızoğlu, “Sen Ağar’a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim” diye karşılık veriyor.

ALBAYRAK İLE SOYLU’NUN FOTOĞRAFI

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la arasını Soylu’nun bozduğunu öne süren Peker’in, “Durup dururken düşman olduk ona inandık Damat Bey konusunda. Berat Bey konusunda dur dedi durduk yayınla dedi yayınladık” şeklinde konuşurken Hacıfazlıoğlu’nun da onayladığı kayde geçti.

Reşat Hacıfazlıoğlu kimdir?

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in akrabası olduğunu söylediği Reşat Hacıfazlıoğlu, Gaziosmanpaşa’da Gopark adlı AVM’nin de sahibi. Reşat Fazlıoğlu’nun yeğenlerinin Soylu ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Tele 1’in gündeme getirdiği fotoğrafta, AKP’nin Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi’nde, Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptığı dönemde Sedat Fazlıoğlu ile görülüyordu. Sedat Fazlıoğlu’nun Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni olduğu belirtilmişti.

Sedat Peker’den yeni video: Soylu'nun 'arkadaşım' dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı

Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 tarihinde Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı ve yerel medyada buna ilişkin fotoğrafın yayınlandığı ortaya çıkmıştı.

Ayrıntılar geliyor…