Sedat Peker'den 'OYAK ve Demirören' dosyası paylaşımı

Sedat Peker, Twitter'den yapmış olduğu paylaşım ile OYAK ve Demirören hakkında ve gittiği ülkeye yapılan baskın iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'den 'OYAK ve Demirören' dosyası paylaşımı

Suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından OYAK hakkındaki ve gittiği ülkeye yapılan baskı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Sedat Peker’in paylaşımı şu şekilde:

1-pambıkören, OYAK yönetimi, geliyor gelmekte olan. Vatan millet, din iman dediniz, en son Mehmetçiğin OYAK’taki paralarına bile göz diktiniz. Sizin namusunuz yok lan. Sizin namusunuz servetiniz kadar.

2-OYAK’ın yönetimini fetö bahanesiyle nasıl değiştirdiniz? Total gibi birçok kurumu fahiş fiyatla OYAK’a nasıl çaktınız? Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor, arkada OYAK’ın içini boşalt. Namusunuz yok lan sizin.

3-Gittiğim ülkelere baskı yapmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Beni öldüremeyeceksiniz de, başarsanız bile hiçbir şey değişmeyecek. Beni cezaevine atıp kurtulmak istediniz, şimdi nereye baksanız beni görüyorsunuz. Hepinizi deli edeceğim.

4-40 yaşından büyüklere bir şey öğretmek mümkün değil. 40 yaşından küçük kardeşlerim, asıl patronun sizin olduğunuzu, tüm devlet görevlilerinin de size çalıştığını vallahi size öğreteceğim, daha doğrusu size inandıracağım. Şenlik o zaman başlayacak.

Sedat Peker'den 'OYAK ve Demirören' dosyası paylaşımı