Sedat Peker'den İran mesajı

Peker’in bugünkü videosunda masa üzerine koyduğu ve üzerinde “İran” yazan zarf sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Sedat Peker'den İran mesajı

Sedat Peker’in masasındaki ‘İran’ zarfı sosyal medyada tartışma yarattı.

Videosunda kullandığı nesnelerin, tabloların, kitapların ve görüntülerin pek çok kesim tarafından takip edildiğinin ve gündem yapıldığının farkında olan Peker’in görüntülerdeki ‘İran’ zarfı ile iktidara mesaj yolladığı iddia edildi.

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 8. videosunda mekan değişikliğine gitti. Peker’in masa üzerine koyduğu ve üzerinde “İran” yazan zarf ise sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 8. videosunda mekan değişikliğine gitti. Geçen hafta toplantı odasında video kaydeden Peker’in bu hafta masasının üzerine koyduğu nesneler dikkat çekti.

Türkiye’den konukları olduğunu iddia eden ve toplantı odasında görüntü veren Peker, odada yer alan ve üzerinde “İran-Mersin-Sabiha vs.” yazılı tahta ile mesaj vermiş; uyuşturucu rotasını açıklamıştı.

Peker’in bugünkü videosunda ise masa üzerine koyduğu ve üzerinde “İran” yazan zarf sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Peker, bu defa üzerinde yazı bulunmayan beyaz tahtanın önüne Mario Puzo’nun Aile kitabı koydu.

Peker’in masasında duran ağzı kapalı, üzerinde “İran” yazan zarf ise sosyal medyada AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a gönderme olarak algılandı.