Sedat Peker'den Fatih Tezcan'a Atatürk mesajı

Sedat Peker, sosyal medya hesabından Fatih Tezcan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'den Fatih Tezcan'a Atatürk mesajı

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fatih Tezcan hakkında açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker, Atatürk’e yönelik ifadeleriyle tepki çeken Fatih Tezcan hakkında “Bazı arkadaşlar dün yayınladığım Fatih Tezcan’la ilgili tweetlerden dolayı gönül koymuşlar. Namuslu insanlar akit yaparken verdiği söze sadık kalırlar. Ben işi magazine döküp her gün video yayınlasam, bu çok aptalca olur.” ifadelerini kullandı.

Peker’in açıklamasında “Bir gün bu işler bittiğinde eğer müsaade ederseniz size Atatürk’ü, az bilinen anılarını anlatmak isterim. Atatürk’le ilgili bilgimden ve ona olan sevgimden şaşıracağınızı bilmenizi isterim.” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Sedat Peker’in açıklaması şöyle oldu:

1-Bazı arkadaşlar dün yayınladığım Fatih Tezcan’la ilgili tweetlerden dolayı gönül koymuşlar. Namuslu insanlar akit yaparken verdiği söze sadık kalırlar. Ben işi magazine döküp her gün video yayınlasam, bu çok aptalca olur.

2-Ayrıca sizlerle akit yaparken Beni yalanlamayanlarla ilgili video yayınlamayacağım sözümü uygulamazsam o zaman sizlere verdiğim Sonuna kadar gideceğim sözünü de tutmam. Tekrar söylüyorum, akit yaparken verilen söz namustur.

3-Bir gün bu işler bittiğinde eğer müsaade ederseniz size Atatürk’ü, az bilinen anılarını anlatmak isterim. Atatürk’le ilgili bilgimden ve ona olan sevgimden şaşıracağınızı bilmenizi isterim.

Sedat Peker'den Fatih Tezcan'a Atatürk mesajı