Sedat Peker, Yıldırım Demirören'e yüklendi

"Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak."

Sedat Peker, Yıldırım Demirören'e yüklendi

Hakkında “organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak” suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker, Demirören grubuna yönelik iddialarını sürdürdü. Peker, yaptığı paylaşımda “Şevki Kurtkaya’nın Milangaz da dahil birçok malına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım” diye yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, Demirören grubuyla ilgili özellikle Ziraat Bankası kredisi iddiaları çok konuşulmuştu. Kredi konusunda Demirören grubu sessizliğini korurken Peker’den yeni iddialar geldi.

Peker, Demirören grubu ile ilgili şu iddiaları dile getirdi:

“Baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkânı nasıl açtığınızdan başlayıp sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok malına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım. Kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.

Babanın meşhur bir lafı vardı ya, ‘senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım’ sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi. Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin. Demirören Medya’daki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor.”

Peker, Total’in OYAK’a satışına dair de skandal iddialar paylaştı:

“Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz. Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak.”

Peker, Demirören hakkında usulsüzlük iddialarını paylaşırken; “Ferit Şahenk bey, namuslu adam, devlete kredi borcunu ödemek için özel uçağını, yatını satıyor. Bizim pambıkören’de çiftçinin alın teri parasını çalıp Ferit Şahenk’in uçağını, yatını satın alıyor. “Adaletin bu mu dünya?” ” diye yazdı.

Son olarak, 10. videosu sosyal medyada heyecanla beklenen Peker, bir erteleme açıklaması yaparak şu ifadeleri paylaştı:

“40 yaşından genç kardeşlerim(40 yaşından büyükler misafir) Güvenli bir ortam henüz oluşturamadım. Bu yüzden videoyu yayınlayamayacağım. Ancak hemen bozulmayın. Aperitiften daha güçlü ara sıcaklar mutlaka yayınlayıp bunları deli edeceğim (yayın instagram / twitter hesaplarımdan olacak)”