Sedat Peker-SADAT kavgası devam ediyor

Peker, CHP ve İYİP'in "siyasi cinayetler olabilir" açıklaması sonrası "ölüm listesi" iddiasında bulunmuştu. Peker, bu iddiasının ardından SADAT'a ilişkin paylaşımlarda bulunmuş ve SADAT'ın özel timlerden kayıt dışı eğitim aldığını iddia etmişti.

Sedat Peker-SADAT kavgası devam ediyor

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından harp okulları mülakatlarına katıldığı ortaya çıkan SADAT’a ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu.

Yarını işaret eden Peker, ”1-sadatçılar bugün açıklamalar yapmışlar. Dikkatlice okudum. Vallahi bunların da fındık kadar beyni bile yok. Yarın onlara tabii ki cevabım olacak. Arkadaş bunlar ülkeyi nasıl ele geçirdiler billahi hayret ediyorum” ifadelerini kullandı.

Peker, CHP ve İYİP’in “siyasi cinayetler olabilir” açıklaması sonrası “ölüm listesi” iddiasında bulunmuştu. Peker, bu iddiasının ardından SADAT’a ilişkin paylaşımlarda bulunmuş ve SADAT’ın özel timlerden kayıt dışı eğitim aldığını iddia etmişti.

SADAT’ın kurucusu Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi sosyal medya hesabından Peker’e yanıt vererek, “SADAT paramiliter bir şirket değildir. Paralı askeri yoktur” diye yazmıştı