Sedat Peker, Jandarma'nın açıklamasına yanıt verdi

Peker, "Jandarma Genel Komutanlığı gibi nadide bir kurumun kamuoyunda yapılan bu tip tartışmalara savcılık yazısı olmadan dahil olması bence çok doğru bir davranış değil." derken, "Mehmet Ağar'ın oğlunu helikopterle aldığını söyledim." ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, Jandarma'nın açıklamasına yanıt verdi

Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yayınladığı videoda “Mehmet Ağar’ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu” iddiasında bulunmuştu.

Yeldana Kaharman’ın jandarmaya giderek şikayetçi olduğu ve daha sonrasında da ölü bulunduğunu iddia eden Peker’in açıklamalarına Jandarma Genel Komutanlığı, “Yeldana Kahraman isimli kadının, jandarmaya herhangi bir müracaatının kesinlikle söz konusu olmadığı gibi helikopterle aldırılması iddiası da tamamen gerçek dışıdır.” yanıtını vermişti.

Sedat Peker ise bugün sosyal medya hesabından, “Ben öldürülen kız kardeşimizin helikopterle alındığını iddia etmedim. Derin devletimizin başı Mehmet Ağar’ın oğlunu helikopterle aldığını söyledim” paylaşımını yaptı.

Peker’in o paylaşımları şöyle:

“Jandarma Genel Komutanlığı gibi nadide bir kurumun kamuoyunda yapılan bu tip tartışmalara savcılık yazısı olmadan dahil olması bence çok doğru bir davranış değil.

Ben öldürülen kız kardeşimizin helikopterle alındığını iddia etmedim. Derin devletimizin başı Mehmet Ağar’ın oğlunu helikopterle aldığını söyledim.

Ayrıca yeşilin jandarma karakolundan 6 sivili alıp yok ettiği gerçeği ve bunun gibi birçok olay ortadayken öldürülmüş bir kızın bir gün önce verdiği şikâyet dilekçesinin yırtılarak yok edilemeyeceğine inanmak safdillik olur (hele ki Mehmet Ağar gerçeği ortadayken)”