Sedat Peker, Erdoğan'a seslendi: Bir sonraki videoda baş başa konuşacağız Tayyip abi

"8. bölüm" olarak adlandırdığı yeni videosuna "Fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmaz" adını veren Peker, iddialarını sürdürdü.

Sedat Peker, Erdoğan'a seslendi: Bir sonraki videoda baş başa konuşacağız Tayyip abi

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, videolar çekmeye ve skandal iddialar dile getirmeye devam ediyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yarın yayınlayacağı videosunun saatini duyurdu. Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sekizinci videom yarın sabah 7:30’da yayınlanacak. İnşallah dinlerken geçen zamanınıza değecek şeyler anlatabilmişimdir.” demişti.

“8. bölüm” olarak adlandırdığı yeni videosuna “Fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmaz” adını veren Peker, yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yüklendi. Soylu’nun ‘iç çamaşırı’ ve ‘çocuk pornosu’ açıklamalarına psikolojik bir çözümleme yapmaya kalktı.

Peker, “Keşke Tayyip abi olaylara müdahale edip çözseydi. Bu kadar veri varken, belge varken, anlatım varken. Ancak nedense bana değil, onlara inanmayı tercih etti” diye AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da seslendi.

Peker, İsrail’in saldırganlığı karşısında Filistin’e destek olmadığı yönünde suçlamalarla karşılaştığını da belirtirken şu ifadelerle başka bir eleştiri getirdi:

“Kendimizi neden kandırıyoruz? Kendimizi kandırmanın ne anlamı var? Azerbaycan’da olay oldu (Ermenistan’la geriliminden bahsediyor) Azerbaycan’a SİHA’ları yolladık. İyi de yaptık. Katar’da sorun oldu, Katar’a askeri birlik kurduk. Azerbaycan’da SOCAR var, SOCAR’ın alt şirketleriyle ortaklıklar var. Katar’da zaten bankalarda paralar var. Filistin’de ne var? Filistin’de ‘kardeşlerimizle beraberiz’ hamaseti var. E kardeşlerimizle berabersek 10 tane SİHA da oraya yollayın. Hani beraberdik? Öyle cami çıkışında bağırmayla olmaz bu işler. Devletim mali krizi varsa, biz aramızda bu paraları toplarız. 10 tane SİHA parası toplarız.

İsrail’e kimin gemilerle mal taşıdığı belli. İsrail’de kimin o gemilerin merkezinin olduğu belli. ‘Boykot edelim’, boykotu bırak, o malları taşımayı bırakın önce. Yalandan film çevirmenin anlamı yok.”

SONRAKİ VİDEO ‘TAYYİP ABİ’YE GELECEK

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Tayyip abi, bir uluslararası komplo olduğunu, bu komplonun da merkezinde benim olduğumu ismimi geçirmeden anlattı. ‘Görecekler, bulup getireceğiz’ dedi. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi? Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam; o zaman bundan sonraki videoyu da Tayyip abi, kardeş olarak oturup ben size anlatacağım.

Ne zaman tanıştık? Ne zaman görüştük? Ne bir eksik ne bir fazla. Madem ki ben ajan oldum, anlatacağım abi. Bir özür bekledim, bütün olanları anlattım, halk biliyor; bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar, bir sen bilmiyorsun abi; geri kalan herkes biliyor. Yaşadığım sürece sana asla bir saygısızlık içinde olmayacağım abi; ancak sen görmek istemiyorsan ben vatan haini olarak anılmak istemem. Bunu en iyi sen biliyorsun.

Senin hiçbir gücün yokken ben vardın, onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmadım. Bir dahaki videoda beraber, baş başa konuşacağız Tayyip abi. Helalleşeceğiz abi, ama ben ajan değilim; bunu tüm dünyaya göstereceğim.”

DEVLET DEĞİL, KİŞİLER YARGILANACAK

“‘Devleti yıpratmak için uluslarası bağlantılarla anlaşma yaptı’ filan. Bir de uluslararası uyuşturucu trafiği. Ben deseydim ki Binali Yıldırım Başbakanlığı döneminde, ülkeye sıcak para girsin diye özel gizli bir anlaşma yapıldı. Bu şekilde bu koordinasyon kuruldu, devleti yargılatmak için, bu kriminal bir olay.

Eski Başbakanın oğlu, Venezuela ayağı. Kıbrıs’taki o para sistemi, Ortadoğu’ya gidiş. E diyorsunuz ya bir herkesi gider alırız. E Halil Falyalı’yı niye almıyorsun? Amerika yayınladı Ortadoğu’nun uyuşturucu patronu diye, e Türkiye’de de aranıyor. Herkesi gidip alıyorsunuz, e gidip onu da alın. Ama onda kasetler var. Herkesi çekmiş o da.”

EL NUSRA’YA SİLAH GÖNDERTTİLER

“MİT tırları yakalandıktan sonra, biz oraya hem toplumun duygularını yükseltmek hem de Bayırbucak Türkmenlerine yardımcı olmak için İnsansız Hava Aracı, kıyafetler, telsizler… Bu projeyi düşündük, milletvekili arkadaşımızla konuştuk. Milletvekili arkadaşımız da düşünceyi aldı iletmesi gereken yerlere iletti. Sonra dediler, ‘biz ek TIRlar verelim’.

Benim adıma giden diğer araçlar var, onlar da başka yerdeki Türkmenlere gidiyor diye biliyoruz. Ama biz o araçların ne olduğunu bilmiyoruz. Bilmiyoruz dediğim, biliyoruz silah var, saf değiliz, çocuk değiliz. Bu da normal, olması lazım.

Ama bu MİT tarafından da askeriye tarafından da organize edilmiyor, bu SADAT  (Erdoğan’ın eski başdanışmanı, emekli general Adnan Tanrıverdi’nin kurduğu savunma danışmanlık şirketi) tarafından organize ediliyor. O SADAT’ın içerisindeki bir ekip tarafından. Ama benim adıma gidiyor, işlem yapılmıyor, kayıt yapılmıyor, direkt geçiş yapılıyor.

Türkmenler her yerden teşekkür ediyorlar, ‘aracı aldık, aracı aldık’. Bir iki tanesi Arapça konuşuyorlar; sonra bizim Türkmen arkadaşlarımızdan birisi dedi, ‘Bunlar el-Nusracı’. Bizim diğer arkadaşlarımız da diyor ki, ‘bunlar (El Kaide’nin Suriye kolu) El Nusra’ya gidiyor’. Evet, benim üzerimden gidiyor. Ama ben yollamadım, SADAT’çılar yolladı.”

SURİYE’DE KİRLİ TİCARET

“Suriye’de ticaret yapmak için ne yapmanız lazım biliyor musunuz? Metin Kıratlı bey var, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı, Külliye’de. Ona gideceksiniz. Böyle bir iki kamyonluk alışverişlerden bahsetmiyorum. Kaçak ham petrol, çay, şeker, bakır, ikinci el araba… Bunlar milyonlarca liralık para. Suriye mücadelesi için parayı kim verdi? Devlet. Kim şehit oldu orada? Millet.

Şimdi orada yapılan ticareti anlatacağım. Siz oradan onayı aldıktan sonra sizi MT Group var, Murat Sancak, Ramazan Öztürk. Tüm hiyerarşi orada. Onların da onayı geçtikten sonra kime gidiyorsunuz? El Nusra’nın iktisat sorumlusu var Ebu Abdurrahman. Şu anda da ticaret böyle yapılıyor.

Ben o tarihte demiştim ki, “Ya siz bunlara bu silahları veriyorsunuz, bunlar bizim Şii Türkmenlerle savaşıyor”, “Bir bilelim ne oluyor, bizim üstümüzden gidiyor (silahlar)”. ‘Bana anlatacaksınız’ dedim.

Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Hep arıyorsunuz ya. Murat Sancak’ın evi var, Hadımköy-Beylikdüzü taraflarında, orada kalıyor. Beraberler. Suriye’ye girilmeli, doğru politika. Ama oradaki para neden devlete gelmiyor? Hala bizden oraya para gidiyor. Ama orada bir ticaret var, çok büyük para kazanılıyor. Ham petrol, bakır, alüminyum…”

ZENGİNLEŞME İMASI

“Bizim Libya’da bulunmamız, Mavi Vatan çok önemli. Bakan beyle tanıştık, ismini vermeyeceğim. Bakanlar Kurulu toplantısı var. Bizim Bakanlar, Sarrac’ın yanında Bakanları. Bu arkadaş o ekipten diyelim. Konuşma oluyor, Sayın Cumhurbaşkanımız kendisine ‘şu ihaleler şu şirketlere verilsin’… Adam (Sarrac) istifa etmişti. O ihalelerle ilgili Libyalı iş adamları ‘biz ne yapacağız?’ deyince adam istifa etmiş, Bakan söyledi, ben onun yalancısıyım.

Niye 5 tane 10 tane aile alıyor tüm parayı? Niye halk fakir? Ekonomimiz büyüyor, maşallah (!).

Benim akrabam, binlerce daire var üstlerinde, tapu. Bir adamın üstünde binlerce daire olur mu? Milletin köpek kulübesi yok. Artık kontrol edilemiyor hiçbirşey.

Sizi galeyana getirip ‘sokağa çıkın’ diyenler olacaktır, yapmayın. Ben size, sizin patron olduğunuzu öğreteceğim. Siz Tayyip abinin de patronusunuz. Onun maaşını siz veriyorsunuz. Önümüzdeki hafta Tayyip abiyle baş başa konuşacağız.”

“Suriye’de bu olay var ya (silah gönderme), ondan sonra benim üzerimden yapmayı kestiler. Oradan Türkiye’ye gelen bir lira para yok, milyonlarca dolar ya. Biz oralara niye gittik. Hala kasadan para gidiyor. O ticaretten gelen para nerede? Bizim MT Group, Murat Sancak, Ramazan Öztürk. Berat’ın ekibi. Metin Kıratlı, İdari İşler Başkanı bir de El Nusra.”