Sedat Peker 'bilgi kaynağını' açıkladı

"Devletin içindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları, WhatsApp yazışmaları ve evraklar şahsıma ulaştırılmıştır."

Sedat Peker 'bilgi kaynağını' açıkladı

Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın iddialarını doğrulayarak “Kayıtlar ve belgeler devletin içindeki namuslu insanlardan geldi” açıklamasını yaptı.

Tantan, “Kaynağı devlet aklına sahip insanlar” demişti. Peker ise, “Devletin içindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları, WhatsApp yazışmaları ve evraklar şahsıma ulaştırılmıştır.” açıklamasını yaptı.

Organize suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı çıkarılan ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker, Eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan’ın kendisiyle ilgili sözlerine cevap verdi.

Tantan, Peker’e bilgileri “Devlet aklına sahip insanların bunları açığa çıkarmak adına gönderdiğini” söylemişti.

Twitter hesabından açıklama yapan Peker, bu sözlere şöyle yanıt verdi:

GERÇEK MAFYA KİMMİŞ TÜM DÜNYA GÖRECEK

“Kıymetli büyüğüm Sayın Sadettin Tantan, sizi her ne kadar yüz yüze tanımamış olsam da bütün Adapazarlılar, Kafkas asıllılar gibi çocukluğumdan beri hayranlık duyar, saygı beslerim. Yorumunuz doğrudur. Sizleri tanımasa da sizin ekolünüzden yetişmiş, devletin içerisindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları, Whatsapp yazışmaları ve resmi evraklar şahsıma ulaştırılmıştır. Kafkas kültüründe uğradığı haksızlık karşısında mücadele için bir yemin eden ve ölene kadar bu sözden dönmeyen savaşçıya ‘Abrek’ ismi verilir. Söz namus.”

Gazeteci Uğur Dündar’ın da kendisiyle ilgili sözlerine de cevap veren Peker, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu güzel sözleri sizden duymak bana şeref. Ancak ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir söz verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim.

2-Beni küçültmek istediler. Onları öyle bir küçülteceğim ki hepsini kibrit kutusunun içine sokacağım. Unutmadan, şahsımla ilgili sözleriniz için sizi eleştirenler sadece sahte hesaplar ve troller.”