Şebnem'in katili Furkan Zıbıncı'nın 6 ayrı suçtan sabıkası varmış

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Furkan Zıbıncı tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin'in, ayrılmak istediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Zıbıncı’nın cinsel istismar, gasp gibi 6 suçtan kaydının olduğu belirlendi.

Şebnem'in katili Furkan Zıbıncı'nın 6 ayrı suçtan sabıkası varmış

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin’in, ayrılmak istediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Zıbıncı’nın cinsel istismar, gasp gibi 6 suçtan kaydının olduğu belirlendi.

Ayrılmayı kabul etmeyen Furkan Zıbıncı, elinde bulunan bıçak ile genç kızın boğaz ve boyundan bıçaklayarak öldürdü.

Komşular polise haber verdi

Evden bağrışma sesleri duyan ve evden çıkan bir kişinin otomobiliyle uzaklaştığını gören komşuları polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri, evin salonunda yerde yatan genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden otomobille kaçan Furkan Zıbıncı (25), polis ekipleri tarafından Saltak Caddesi’nde 20 ABK 989 plakalı otomobil içinde gözaltına alındı. Zanlının emniyette verdiği ilk ifadesinde bir altın toptancısında çalıştığını, gıda mühendisi olan kız arkadaşı Şebnem Şirin’in evine zaman zaman gittiğini, bir süredir kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle tartıştıklarını aktardı.

6 ayrı suçtan sabıkalı

Sabah’tan Ömer Çetin’in haberine göre, katil zanlısı Furkan Zıbıncı’nın adete suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Zanlının, cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi 6 suçtan kaydının olduğu öğrenildi.