Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan 'çifte standart' isyanı: 'Süleyman Soylu'nun oğlu dediler'

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, maçlara seyirci alınması yasağında çifte standart uygulandığını söyleyerek "Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu’nun oğlu dediler açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor." dedi.

Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan 'çifte standart' isyanı: 'Süleyman Soylu'nun oğlu dediler'

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor taraftarlarının koronavirüs kısıtlamalarına rağmen stada girebildiklerini belirterek, “Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu’nun oğlu dediler açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor. Türk futbolu bitmiş” açıklamasında bulundu.

OdaTv’de yer alan habere göre, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Rakiplerinin kirli oyunlarının olduğunu ve kendisini çok üzdüğünü belirten Yüksel Yıldırım, “Son günlerde bize yapılanlar beni çok üzdü. Hem kulüp içi, hem de kulüp dışı. Rakiplerin kirli davranması. Ben açık açık söyledim ama isim vermedim. Ben ‘rakiplerimize teşvik primi veriliyor’ dedim. Ya da ‘teklif ediliyor’ dedim. Ben bunu ispat edemem ama bunu futbolcular açık açık konuşuyor. Adana Demirspor başkanı bana ‘ben sana göstereceğim. Sen benim adımı veriyorsun’ dedi. Ben ne Murat Sancak dedim ne de Adana Demirspor dedim. Tuzlaspor, Aydeniz Et Balıkesirspor ve Menemenspor dedim. Burada şampiyonluğa oynayan Altay da var, GZT Giresunspor da var. Bunlar da yapmış olabilir. Niye bunlar üstüne alınmıyor da Adana Demirspor üstüne alınıyor. Adana Demirspor başkanıyla görüştüm. Sezon sonu konuşacağım dedi. Bende konuşacağım dedim” diye konuştu.

‘EMNİYET MÜDÜRÜ KARŞISINDA ÖNÜNÜ İLİKLİYOR’

Adana Demirspor taraftarının rahat rahat stadyumlara girdiğini belirten Yüksel Yıldırım, “Ben stada taraftarımı alamıyorum, polis içeri sokmuyor. Türk vatandaşı değil mi Samsunlular? Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu’nun oğlu dediler açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor. Türk futbolu bitmiş. Benim önümde hiçbiri önünü iliklemiyor. Ben de istemiyorum zaten. Ama öbür taraf böyle konuşuyor. 5 bin kişi içeri giriyor. Hadi Samsun’da içeri sokmaya çalış bakalım. Girse de yemeyeceğimiz cezanın haddi hesabı olmaz. Orada göstermelik cezalar veriliyor. Bir olur iki olur” dedi.

Samsunsporlu taraftarlara çifte standart uygulandığını söyleyen Yıldırım, “Bizim de taraftarımız var. Sokağa çıkma yasağı olan günde maske yok sosyal mesafe yok. Şimdi göreceğiz tam kapanmada nasıl şeyler oluyormuş. Hep çifte standart. Birileri torpilli. Biz yapsak haydut, eşkıya, kanun karşıtı oluyoruz. Onlar torpilli oluyor bir yolunu bulmuş” ifadelerini kullandı.

‘BÖYLE KONUŞTUM DİYE HAFTAYA CEZA GELECEK’

Şampiyonluğu masa başında kaybettiklerini vurgulayan Yıldırım, “Bu futbol dünyası benim bildiğim iş dünyası değil. Ya bu deveyi böyle güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Biz şimdilik bu deveyi gütmeye çalışıyoruz ama nereye kadar güdeceğiz. Bunlar korkutucu şeyler. Gücünüz yetmiyor. Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik. İçerideki Menemenspor maçında rakibin eline açıkça top vuruyor görüyoruz ama hakem penaltımızı vermiyor. Menemenspor’a ben 2 maçta 4 puan kaybettim. GZT Giresunspor’a biz hakem hatalarıyla yenildik. Onda dolayı şampiyonluğumuz gitti. 2 maçımız daha var. Ama bu mantık böyle gelince benim için gitti gözüküyor. Bizim şampiyon olmamız istenmedi. Engellendi. Şimdi ben böyle konuştum önümüzdeki hafta ceza gelecek” şeklinde konuştu.