Saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı: Susturmak için öldüreceksiniz. Hodri meydan!

Saldırıya uğrayan Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Beni öldürmeyen şey daha güçlü yapar. Susturmak için öldüreceksiniz. Hodri meydan!" dedi.

Saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı: Susturmak için öldüreceksiniz. Hodri meydan!

MHP’nin 13. Büyük Kurultayı sırasında yaptığı paylaşımı nedeniyle MHP’li bazı isimler tarafından hedef alınan, Ülkü Ocakları’nın önceki genel başkanlarından Suat Başaran, Almanya’ya gitmek üzere geldiği Esenboğa Havalimanı’nda saldırıya uğradı.

Başaran, saldırı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Beni öldürmeyen şey daha güçlü yapar. Susturmak için öldüreceksiniz. Hodri meydan!” ifadelerini kullandı.

Başaran’a yapılan saldırıya sert tepki gösteren MHP’li eski vekil Atilla Kaya sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Saldırdığınız bir ülkücü değil, bizatihi ‘Ülkücülük’tür” dedi. Ülkü Ocakları’nın Eski başkanları arasında da yer alan Kaya “Suat Başaran’a saldırmakla ülkücülük arasında bağ kurmayı denemek, kurtluk değil -olsa olsa- çakallıktır!”

MHP’Lİ İSİMLERİN HEDEFİNDEYDİ

Başaran 18 Mart’ta gerçekleştirilen MHP’nin 13. Büyük Kurultayı sırasında “Devlet Bey, müsamere tadında şiir dinletisi sundu. Gelişine vesile olanlardan biri olarak vebali her geçen gün bir bıçak gibi batıyor sineme…” ifadeleriyle gündeme gelmişti.

Paylaşımının ardından Başaran MHP’li isimler tarafından ağır ifadelerle hedef alınıyordu.