Saadet'in gazetesinde 'İstanbul Sözleşmesi' sevinci: İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldı, şimdi sıra kalıntılarında...

Milli Gazete'nin haberinde, "Tam 15 manşet attık... Onlarca kez haber yaptık, yüzlerce makale yayınladık. Bir ifsadın daha ortadan kaldırılması için en büyük mücadelelerden birini gazetemiz, gazeteniz gösterdi…" ifadelerine yer verildi.

Saadet'in gazetesinde 'İstanbul Sözleşmesi' sevinci: İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldı, şimdi sıra kalıntılarında...

Saadet Partisi’nin yayın organı olan Milli Gazete, bugün yayımlamış olduğu ve manşetten verdiği, ‘Millî Mücadele …Ve sonuç…’ başlıklı haberi ile İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasını kutlarken, kendilerinin bu karar için en büyük mücadelelerden birini verdiklerini yazdı.

“Tam 15 manşet attık… Onlarca kez haber yaptık, yüzlerce makale yayınladık. Bir ifsadın daha ortadan kaldırılması için en büyük mücadelelerden birini gazetemiz, gazeteniz gösterdi…” ifadelerine yer verilen haberde, “10 yıldır Müslüman Türkiye toplumunun ahlaki ve manevi değerlerini parçalayan, aile mefhumunu yok eden, binlerce yuvanın yıkılmasına yol açan İstanbul Sözleşmesi, hükümete yapılan kamuoyu baskısıyla nihayet tarihin derinliğine gönderildi” denildi.

“İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldı… Şimdi sıra kalıntılarında…” diye devam edilen haberde, ‘İstanbul Sözleşmesi’nden kurtulduk, şimdi sıra ailemizin korunmasında’ Saadet’in yeni hedefi belirtmiş oldu.